Заљубен во учителката

Малиот Трпе собрал храброст да и каже на учителката дека ја сака.
- Учителке многу сум вљубен во Вас!
- Трпе, јас не сакам деца.
- Добро де, не мора да имаме деца!

Вицотека

 • Корисникот неможе да се поврзе на интернет.
  Сервисер: Дали сте сигурни дека ја користите правата лозинка?
  Корисник: Да сигурен...

 • Igraju fudbal popovi i časne sestre:
  Časne sestre imaju veliku prednost imaju golmanku koja ga nije primila 43...
 • Еден селанец и вели на жената му:
  Ој мори Стојно, сакаш прво да те е*ам или прво да ручаме?
  - Како што ти ќе кажеш, па да ручаме...

 • Мажот е најпаметен за време на сексот затоа што е директно споен со изворот на интелигенција.