Слонот & Камилата

Слонот ја зафркава камилата:
- Зошто ти се цицките на грбот?
Камилата:
- А тебе зошто ти е ку*от на главата?

Вицотека: 

Вицотека

 • Што е сличноста на полицаец и куче?
  И двајцата изгледаат како да те разбираат.

 • Охрид е еден од најубавите градови на Балканот, овде и природата и воздухот се толку чисти што дури со години никој не умрел - им раскажува...

 • Не су сви жене исти?
  Има и бетер!!!

 • Малиот Трпе го однеле на опера малку културно да го воздигнат.
  - Мамо, зошто оној мавта со стапот?
  - Сине тој е диригент....