Право

Пред некое време беше силуваја едну жену и она ме тужи и на суд:
Жена:
- Залепи ме за ѕид!
Ја:
- Л'же, л'же!
Жена:
- Соблече ме!
Ја:
- Л'же, л'жее!
Жена:
- Извади га његов к*р 30 сантиметра!
Ја:
- Еее, што е, право е!

Вицотека

 • Две плавуши се допишуваат и едната и кажува како запознала некој дечко на интернет, а другава ја прашува:
  - Ти прати слика?
  - Да...

 • Синот: Тато што се тоа педери?
  Таткото: Педери се гости.
  Синот: А што е тоа к*р?
  Таткото: К*р е закачалка.
  Синот: А...

 • Разговараат двајца клинци:
  1: Татко ми е голем човек, директор е во фабрика и под себе има 500 души !
  2: Не е тоа ништо, татко ми...

 • Трпе збори на телефон:
  - Ало! Здраво! Со кого зборувам?
  - Со продавницата за кондури.
  - Извинете сум го згрешил бројот....