Дупка

Прва брачна ноќ, легав Фата на ед'н кревет, Мујо на друг
И како да га намами у свој кревет, вика му Фата на Мују:
- Мујо, дојди бе, згреј ми га грб, ладно ми е.
Дојде Мујо, згреје ву га грб и си отиде у његов кревет.
Па после некое време, Мујооо, абе дојди згреј ми ги ноге, Мујо отиде, згрее ву ги ноге и па си се врати у свој кревет.
Здосади ву се на Фату молејќи га за секс будуќога мужа, па му вика:
- Абе, глупак. Па ти знаеш ли дека ја меѓу ноге имам дупку?
- Знам, епа од там ти дува цело време, затој ти е тебе ладно!!!

Вицотека

 • Двујца пијаници ќутук пијани, седат у паркот и си праат муабет:
  - Слушај ваму, сеа воа шишето че го скријам зад грб, и да погодиш у коа...

 • Мали Џокица одел на училиште, но починал дедо му и Џокица го нема да се јави во училиштето. По неколку дена оди на училиште и учителката го...

 • 7-ТЕ ЧУДА НА КОМУНИЗМОТ
  1. Секој беше вработен.
  2. Иако секој беше вработен, никој ништо не работеше.
  3. Иако никој ништо...

 • Се шетал Итар Пејо во Лондон и барал место за да си ги задоволи машките потреби. Влегол во една јавна куќа. Се наредиле девојки, избрал една...