Голи мажи

Отишол Трпе во сауна. Околу него само голи мажи. Одеднаш на некој му заѕвонил телефонот, типот бркнал во газот, го извадил телефонот и почнал да разговара.
Трпе се зачудил !!!
После некое време повторно истита случка со друг човек. Трпе се мислел што да направи, заминал во WC, си ставил тоалетна хартија во газот и се вратил во сауната.
Луѓето кога го виделе, зачудено го прашале што му е тоа на газот:
- Па најверојатно ми стигна факс, им одговорил Трпе ?

Повеќе од ВицотекаТрпе ја прашува Трпана: - Жено, случајно ти да не ја смени лозинката на компјутерот? - Да, Трпе. - Ќе ми кажеш која е... + повеќе

Разговараат две плавуши: - Си направив втора дупка на увото - И како е, подобро ли слушаш сега?

Живеел некој мал црв во канализација и врска немал дека некои други живеат поинаку. Еден ден нашол стар весник, почнал... + повеќе

Разговараат двајца пријатели: - Како е кај вас на работа? - Исто како во Вип! - Опаа, значи лапате добри пари. - Не бе... + повеќе