Сељачишта

Улаза пијандура у автобус и дере се:
- Ви напред сте сви педери, ви тамо позади сте клошари, а ви у средину сте сељачишта!!!
Шофер љут кочи нагло и прашуе га:
- Како кажа, пијандуро, понови, кога кажа сељаци, а кога педери?
- Ех па ти па, с'га незнам, ти кд закочи све ги испомеша!

Вицотека

 • Џорџ, старец од Ванкувер, Канада се спремал за во кревет кога жена му му рекла да го изгасне светлото во дневната.
  Џорџ ја отворил...

 • Трпана со другарка и се возат во автобус за Охрид. И Трпана раскажува:
  - Вчера се испраќавме со Трпе, лелее што ми правеше, ме фаќаше...

 • Мажот и жената имаат страшна расправија на својата 40 годишница од брак.
  Мажот целиот збеснат вели:
  - Кога ќе умреш ќе ти...

 • Ако особата која ја сакаш се тресе кога ќе ја прегрнеш...
  Ако нејзините усни се врели како жар...
  Ако дахот и прекинува во...