Пин

Ало пуштите плату бе,
пин ќе си га забраву !!!

Вицотека

 • Отишол некој геј на бензинска, од зорт. Си проаѓа покрај една пумпа и тоа цревото, право во задник.
  Трча исплашен пумпаџијата:...

 • Зошто џуџињата кога играат фудбал се смеат?
  - Тревата им ги скокотка на јајцата!

 • Малиот Трпе го прашува татко му:
  - Тато, тато, колку чини една свадба?
  - Не знам сине, јас уште ја отплаќам.

 • Чак Норис кога прави склекови ја бутка земјата надолу.