Ружна

Вчера сретна две много опасни девојке?
- Една беше опасно дебела.
- Друга опасно ружна.

Повеќе од ВицотекаСе јавува водител на ТВ лотарија: - Дали е тоа Мујо? - Да! - Вие сте вистински среќник. Ќе заработите 10.000 евра ако... + повеќе

Билдер си ја соблекува маицата, а плавуша до него напалена вика: - Аау! Какви гради! Тој на тоа и враќа: - Мала, тоа се... + повеќе

Трпе го прашува Трале: - Што е подобро да си глупав или да си ќелав ? - Да си глупав. - Е зошто па глупав? - Па не се... + повеќе

Кажете ни, докторе, дали е вистина дека кога човек умира во сон не е свесен за тоа се до утрото? Колку е стар Вашиот... + повеќе