Перверзен

Малиот Пeрица ја прашува својата учителка дали може да разговара со неа после часот. Таа прифаќа.
Учителката:
- Што сакаше да ми кажеш Перица?
Перица:
- Мислам дека сум премногу паметен за да останам во ова одделение, би сакал да прејдам директно во гимназија.
Поради тоа сакам да одиме и да го информираме и директорот.
Директорот зачуден вели дека ќе му постави неколку прашања на Перица за да види колку е достасан за да оди понатака. Перица прифаќа и директорот почнува со прашањата.
Директор:
- Ајде Перица, да видиме, 3 x 4?
Перица:
- 12!
Директор:
6 x 8?
Перица:
- 48, господине директоре.
Директор:
- Главен град на Јапонија?
Перица:
- Токио.
Тестот продолжува наредните 30 минути, Перица не прави ниту една грешка!
На крајот, директорот е задоволен, но учителката го прашува дали може таа да му постави неколку прашања. Двајцата се согласуваат и таа почнува.
Учителката:
- Добро, Перица. Кравата ги има 4, а јас 2, што е тоа?
Перица:
- Нозе, госпоѓо.
Учителката:
- Точно. Што може да се најде во твоите панталони, а во моите го нема?
Директорот се изненадува од прашањето!
Перица:
- Џепови, госпоѓо.
Учителката:
- Добро, Перица. Каде жените имаат највиткани влакна?
Директорот се спрема да интервенира кога Перица смирено одговора.
Перица:
- Во Африка, госпоѓо.
Учителката:
- Што е меко, но, на рацете на жената, станува тврдо?
Директорот ги ококорува очите, но Перица одговара.
Перица:
- Лак за нокти, госпоѓо.
Учителката:
- Што имаат машките и женските на сред нога?
Перица:
- Колена!
Учителката:
- Добро. А што има пошироко мажена жена од немажена?
Директорот неможе да им верува на своите уши!
Перица:
- Кревет, госпоѓо.
Учителката:
- Кој дел од моето тело е често највлажен?
Перица:
- Вашио јазик, госпоѓо.
Учителката:
- Кој е тој збор што почнува со буквата „п“, а означува нешто што може да биде влажно или суво и што машките сакаат да го гледаат?
Перица:
Пат!
Директорот, без воздух, целиот мокар од пот, одлучува да го прекине тестот и извикува:
- Нема да те пратам во гимназија, туку право на факултет! Дури и јас погрешно би одговорил на сите прашања од овој тестот.

Заклучок: Човек со години станува “перверзен“ !

Вицотека

 • Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја...

 • Се срушил авион во џунгла, преживеале неколкумина меѓу кои: Американец - ФБИ агент, Французин, Русин и Цветко.
  Американецот, навежбан...

 • Доцна во ноќта канибал лежи во кревет, се врти, не може да заспие и си мисли:
  -Кој сум јас?
  - Зошто ме има на овој свет?
  А...

 • Фатил папагал златна рипка и таа му вели ако ја пушти ќе му исполни 3 желби. Тој ја пуштил, а рипката нему:
  - Кажи...