Давеник

Доваѓа Хасо дома и ву вика на Фату:
- Аман Фато, ајмо доле на мост, да видиш он'ј твој будала Мујо што прави.
- Фатија некога и га ебава туј пред сви.
- Туго мене.
Зима Фата џамаданче и излетује од куќу, доваѓа до мост, има што да види, Мујо га завртеја некога, оноди ли га, оноди.
- Ама Мујо, црни Мујо, па што правиш?
- Ќути Фато, не ли видиш дека покушавам на човека да му спасу живот.
- Едвај сам га извадија од реку, па гледам да га врату у живот ако можу.
- Ама Мујо, ако се е удавија, онда, не треба да га онодиш, него да му дадеш вештачко дишење?
- Епа да де, вика Мујо.
- Такој и почна.

Вицотека

 • Плавуша полагала за возачка дозвола. Следниот ден ја сретнал комшијата и ја прашува:
  - И, како? Положи ли?
  - Не знам, членот од...

 • Четириесетина = 49
  Авантуристички дух = Спиела со сите
  Атлетски градена = Нема гради
  Просечен изглед = Грда
  Убава =...

 • Мажи вежбаат во бодибилдинг клуб и ѕвони еден мобилен телефон. Еден од батките се јавува и вели:
  - Ало.
  - Драги ти ли си?...

 • Одат мајка, татко и син на пикник на Маврово.
  Се возат со колава и наеднаш на шофершајбна паѓа пенис 2 метра?
  И синов одма го...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА