11

1x9+2=11
12x9+3=111
123x9+4=1111
12345x9+5=11111
123456x9+6=111111
1234567x9+7=1111111
12345678x9+8=11111111
123456789x9+9=111111111

Вицотека: 

Вицотека

 • 1. Во која битка загина Наполеон?
  - Во неговата последна.
  2. Каде беше потпишана Декларација за независност?
  -...

 • Само што заспал мажот дома, тоа го користи швалерот да излезе од шкафот и да си оди накај дома.
  Излегол полека, со јакна во рака, да не...

 • Разговараат двајца пријатели:
  - Сексот е исто како бриџ.
  - ???
  - Ако немаш добар партнер, тогаш подобро е да имаш добра...

 • Трпе му вели на својот колега од работа:
  - Одвај чекам да појдам дома и да ги соблечам гаќичките на жена ми.
  А колегата:
  -...