Имам

Седи Трпана дома, кога некој заѕвонил на врата. Таа отворила, а пред вратата стоел непознат маж кој ја прашал:
- Имате ли вие пи*ка?
Трпана шокирано му ја треснала вратата. Следниот ден пак исто, па вечерта сета вознемирена, му раскажала на Трпе што се случило. Трпе прво добро го испцул перверзњакот и се договориле следниот ден тој да не оди на работа во случај пак да се појави оној човек.
Следниот ден, пак ѕвони некој. Трпе се сокрил позади вратата. Трпана отворила, а пред вратата истиот човек и прашува:
- Добро, имате ли вие пи*ка?!
Трпана собрала храброст и му одговорила:
- Имам!
На тоа тој и рекол:
- Епа тогаш, кажете му на маж ви да ја користи вашата, а не на жена ми!

Повеќе од ВицотекаМаж и жена на одмор и ги шетаат плажите. Биле секаде и им здосадило. Мажот и вели на жената: - Ајде да одиме на... + повеќе

- Драги, мислам дека карбураторот се наполни со вода. - Знаеш ли ти воопшто каде се наоѓа карбураторот? - Па знам драги... + повеќе

        Он: ОК, се соблековме голи, немаме облека, јас се качив врз тебе, сега колку треба да чекаме, да дојдеме до... + повеќе

Келнер му вели на гостинот: - Aко пиете за да заборавите, тогаш ќе мора да платите однапред...