Дечко

Разговараат две другарки. Едната и вика на другата:
- Да ти се пофалам си фатив дечко. А другарката и вика:
- Епа ајде со здравје да го користиш?

Повеќе од ВицотекаВлегува полицаец во бурекџилница. Застанал во редот и чека. Влегува некое дете по него вика: - - Четврт со месо. А... + повеќе

Според грчката митологија, луѓето биле отпрвин создадени со 4 раце, 4 нозе и глава со 2 лица. Плашејќи се од нивната... + повеќе

Енглез: - Мојата жена во кревет е како лавица. Француз: - Мојата е жена нежна како пеперутка. Трпе: - Па ни мојана не... + повеќе

Ало насмевни се