Срам

Жената го фаќа мажот во кревет со малолетничка и почнува да пцуе, а мажот на тоа:
- Како не ти е срам да пцуеш пред детево?

Повеќе од ВицотекаДошла плавуша од возачки испит и ја прашува другата плавуша: - Не разбирам како паднав на возачки испит? Дојдов до... + повеќе

Dolazi Fata kod doktora i žali se na svog Muju: • Doktore, njemu je mnogo mali! • Kako mali, pa koliki mu je? • Pa ima... + повеќе

Sjede Mujo i Fata predvečer i gledaju TV. Odjednom, iz čista mira, skoči Fata i zvekne Muji šamar. - "Bona, koji ti je... + повеќе

Билдер си ја соблекува маицата, а плавуша до него напалена вика: - Аау! Какви гради! Тој на тоа и враќа: - Мала, тоа се... + повеќе