Портокали

Полицијата ги уапсила сите проститутки во градот.
Бидејќи немало место во станицата, ги наредиле да чекаат надвор.
Поминала една баба и запрашала една проститутка:
- Што чекате овде?
Проститутката размислила и одговорила:
- Делат портокали па чекаме ред.
И бабата се наредила во редот.
Кога стигнала на ред полицијата ја прашала:
- Зарем и вие бабо?
На тоа бабата одговорила:
- Па синко јас ја тргам протезата и цицам.

Вицотека: 

Вицотека

 • Станко и сопругата се решиле да слават 30 години брак во истиот хотел каде биле на меден месец. Сакал сè да биде совршено па во хотелот...

 • Мујо му се фали на Хасо:
  - Сношти се шетав по пругата и видов прекрасна девојка заврзана на пругата. Кога ја ослободив, водев љубов со...

 • На интервју за полицајци, комисијата прашува еден од кандидатите:
  - Колку се два и два?
  - Дваесет и два.
  - Молам?! Колку се...

 • Доаѓа програмер на бензинска:
  Ве молам наточете за 1000 денари.
  Пумпашот:
  - Каков 95 или 98
  Програмерот:
  - Што...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА