Господар на прстените

Κаκо се виκа маж што се женел 5 пати?
- Господар на прстените.

Вицотека

  • Прв состанок на дечко и девојка. Прв пат во животот и за него и за неа. Абер немаат од “оние работи“. И така си шеткаа, пиеја по сокче, си...

  • Три жени играат голф во едно убаво неделно претпладне. Едната од нив не е премногу умешна, па нејзиното топче одлетува в шума. Таа оди да го...

  • Колку шовинисти треба за да сменат сијалица?
    Ниеден. Нека готви кучката во темница.

  • Џон Вејн влегува во салун и здогледува две убави жени седнати на една маса! Ја убива едната со хед-шот и на другата и вика:
    Што прави...