Гадости

Две муви вечераат и разговараат:
- Абе вчера што влегов во еден ресторан, никаде ни трага од храна, ни трошка, ни прашинка, се сјае од чистота.
- Еј, ај те молам немој такви гадости на маса да збориш.

Повеќе од ВицотекаЧовек фаќа златна риба и оваа му вели: - Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе... + повеќе

Застанува полицаец автобус во кој се наоѓаат четориесет Јаховини сведоци. Влегува внатре и го прашува возачот: - Па... + повеќе

Си разговараат две плавуши: - Знаеш ли дека оваа година Нова Година се паѓа во Петок? Другата: - Ауу само да не е 13ти... + повеќе

Отишол Трпе на гатачка, тропнува на врата, а таа вели: - Koj e? На тоа Трпе: - Ебатe видовитата.