Паранормална

Каква жена би сакал да имаш?
- Паранормална.
- Зошто паранормална?
- Да има пари и да е нормална!

Повеќе од ВицотекаНе прави прељуба... Ако не наидеш на добра прилика.

Иде некој дедо 80 годишен на преглед и докторов му вика: - Браво бе деде имаш супер крвна слика, притисокот ти е ко на... + повеќе

Трпе слушнал на вести дека рибата раѓа повеќе од 100 риби. Еден ден отишол на риболов и фатил златна рипка и оваа му... + повеќе

Тип вози 200 km на час. Го запира полицаец: - Добро господине, свесни сте дека возите 200 km на час!? - Да, да, и вие... + повеќе