Нема фајде

Да бидеш популаран на Фејсбук, ти е исто како да имаш најголем к*р у градинку.
И едно и друго нема фајде !

Вицотека

 • Трпана оди на ветеринар, но докторот и вели:
  - Госпоѓо, грешка сте, јас сум ветеринар, лекувам животни, Вие треба да одите во државна...

 • Која земја во Европа беше најзагрозена од птичји грип?
  - Црна Гора се сокол до сокол!!!

 • Оди пијаница по главна улица, и застанува да моча. Полицаец го гледа и му вели:
  - Срам да ви е! Казна 50 евра!
  Пијаницата се...

 • - Зошто не пали „Москвич“ во Сибир?
  - Замрзнал возачот.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА