Mарија

Mарија Шерифовиќ демолирала кафану, погодила гу песма:
- Ти си ќерко татин син.

Вицотека

 • Машка дискусија:
  Кои жени повеќе ги сакаш оние кој многу зборат или другите:
  Кој други!!!

 • Типогликемија
  Всушност, не вруаеав дкеа мжмаоам да ризарбам што чтиам. Балгдоеарние на мќота на чвочекит мзоок, српеод исртаужвењтао на...

 • Трпе му вика на Цветко:
  - Ми ги украдоа сите кредитни картички!
  - Аман бе? Пријави ли во полиција?
  - Не, а не ни планирам....

 • Атрактивна плавуша во мини суќниче држејки се за рака се качува со дечкото на ескалаторот во некој маркет. Долу се собрала толпа луѓе и...