Путе

Блажо на доктор, и виа му вика:
- Мораш итно на операција, имаш рак на грлото.
- Докторе, јас сакам да чуам, и некое друго мислење?
- Добро, грд си, до путето си мамино!!!

Повеќе од ВицотекаМујо се враќа од доктор и го сретнува Хасо: - Што има ново? - Ништо, бев на доктор. - И што ти рече? - 200 евра. - Абе... + повеќе

Што е дипломат: Оној што ти кажува да одиш во три пичке материни, на таков начин што едвај чекаш да почне патувањето.

Се возат маж и жена и ги запира полиција: • Зошто возевте 80 км/час кога овде е дозволено 60 км/час? Мажот: • Не, се... + повеќе

Улаза Наркоман у аптеку и тражи најак опиум што га имав Аптекарка: - А рецепту? Наркос: - Па да имаше рецепт сам ќе си... + повеќе