Зад грмушките

Мујо и Хасо ловеле риби. Им снемало црви и Хасо го пратил Мујо да побара зад грмушките.
За тоа време Хасо уловил златна рипка и таа му рекла:
- Ако ја пуштиш ќе ти исполнам три желби.
Хасо:
- Сакам да бидам богат, да имам многу жени, а за третата нека каже Мујо.
Излегува од зад грмушката и извикува:
- Хасо да те ебат 100 магариња овде нема црви.

Вицотека

 • Трпана му се жали на Трпе:
  - Барем еднаш да ме однесеше на вечера!
  - Извини, ама ја не искачам со мажени жени.
  - Ама јас...

 • Згодна студентка никако да положи испит, па професорот ја прекорува.
  Меѓутоа свесна на својата убавина и шарм таа му вика:
  -...

 • Како може мушкарац да силуе жену, кд е докажано да жена сс дигнату сукњу трчи побрзо него мушкарац сс спуштене панталоне.

 • Зошто само 10% од мажите одат во рајот?
  Ако би оделе повеќе, рајот би се претворил во пекол.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА