ЕВН

Што значи ЕВН?
- Евтино Веќе Нема.

Повеќе од ВицотекаДоаѓа млад ветеринар во едно село. Го сместуваат кај една вдовица. Пред да си легне и вели на домаќинката: - Спијте... + повеќе

Оди човек во продавница и му вика на продавачот: Имате лепак за глувци? На ова продавачот одговара: Зошто? Да не ти се... + повеќе

Сладоледџија стои на улица и продава сладолед. До него приоѓа една гола девојка и му бара еден сладолед.Тој стои пред... + повеќе

Среде жестока караница жената му вика на мажот: - Кажи само уште еден збор и веднаш се враќам кај мајка ми! А мажот... + повеќе