Предупредување

Внимавајте на паркинзите кај поголемите трговски центри кога влегувате во колата ви приоѓаат две секси, стегнати убави плавуши со заносни облини.
Ќе ви се обратат љубезно и ќе ве замолат да ги префрлите до ваму таму. Седнуваат на задното седиште и од како ќе тргнете почнуваат да се допираат, бакнуваат и мазат.
По некое време едната од нив се префрлува на предно седиште, ќе ви го отпетла шлицот и ќе ве задоволи орално а за тоа време другата ви го краде новчаникот.
Јас лично бев жртва и ограбен во вторникот, средата, четвртокот и петокот. (Во саботата и неделата девојките не ги најдов).

Вицотека

 • Жениве можат да зборат за мене колку сакаат, рече педерот!
  Јас не ги е*ам !!!

 • Radi plavuša u restoranu kao konobarica.
  Zazvoni telefon: 'Htio bih za večeras naručiti stol za osam osoba.'
  A plavuša će na to...

 • - Јас изгледам како мозок!
  Печурката:
  - Јас изгледам како чадор!
  Бананата:
  - Ве молам, можеме ли да ја смениме темата...

 • Мажот и жената се договориле за да не бидат безобразни пред децата да смислат некоја шифра за секс. Се договориле машината за перење да им...