Ќерка

- Докторе, смеам ли со ќерка ми да разговарам за секс?
- Аха, а колку години има таа?
- 16.
- Е, тогаш поразговарај, ќе те научи она на многу работи.

Вицотека

 • Човек сумња дека жена му га вара и решија навечер да гу прати куде иде.
  Искочи жена навечер, човек сас такси по њума, кд да види, жена...

 • Доаѓа Трпе дома од кладилница и и вика на Трпана:
  Ах ме изеба Интер.
  Трпана:
  Ах а мене ме изеба Милан!
  Блажо:
  ...

 • Трпана го прашува швалерот:
  - Драги, некогаш си поправал ли фрижидери?
  - Никогаш.
  - Веднаш почнувај, затоа што ја слушнав...

 • Еднаш додека Чак Норис лежеше на стомак,
  доби ерекција и пронајде нафта.