Нова Година

Си разговараат две плавуши:
- Знаеш ли дека оваа година Нова Година се паѓа во Петок?
Другата:
- Ауу само да не е 13ти!!!

Вицотека

 • Трпана му се јавува на телефон на Трпе и му се дере:
  - Каде си ти идиоте??!!!
  - Драга, ти текнува ли на онаа златарата каде ти се...

 • Паркира некое бесно авто едн од наши Гастрбајтери и доваѓа до њега некое циганче пружа руку и му вика...
  „Не сам еја ништо 3 дана!“....

 • Upeca čovek zlatnu ajkulu a ona mu kaze:
  - Pusti me i ispuniču ti jednu želju.
  - Želim da mi ku*ac bude do zemlje.
  I ajkula...

 • Судство - хаос
  Здравство - хаос
  Образование - хаос
  Економија - хаос
  Криминал - организиран

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА