Пингвин секс

Некој човек и со десет евра отишол во јавна куќа и го прашува што може да добие за 10 евра
Макрото му одговара:
- Пингвин секс.
Човекот му ги дал 10 евра и не очекувал којзне каков секс. Одеднаш влегува во собата топ девојка, му ги слекува пантолоните и почнала да му го пу*и.
Но тоа траело само 1 минута, девојката станала и си излегла од собата. Тогаш човекот почнал да трча по неа како пингвин со со слечени пантолони.

Вицотека: 

Вицотека

 • Го викаат Гоки од под прозор на фудбал.
  Излегува мајка му и вика:
  - Зашто го викате Гоки на фудбал кога знаете дека има една...

 • Учтив: Прди и вика “Пардон„
  Циник: Прди и те гледа в очи.
  Кавалер: Прво ја остава дамата да прдне.
  Побожник: Прди и кажува...

 • Мало девојче забележувајќи неколку бели влакна во смеѓата коса од мајка си, прашала:
  - Мамо, зошто имаш бели влакна на главата?...

 • Трпе и Трпана со својот син отишле во нудистички камп. На плажа одел секој на своја страна Трпе под сенка, Трпана легната на песок а синот...