Тенк

Си биле еден тенк и едно фичо.
Тенкот го запрашал фичото: Добро како можеш да живееш со мотор во газот?
Фичото на ова му одговарило: Подобро со мотор во газот, него со к*р на чело!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаДедо му на Трпе седи во дневната и си чита весник и доаѓа до делот за некролози, во тој момент влегува внук му Трпе: -... + повеќе

Циганчето го прашува татка си: - Тато како се облекуваат гаќи? На тоа таткото циган му удира заушка и му вика: - Колку... + повеќе

Перо, излези на табла и напиши една реченица. Излегол и тој пишува: - Наставникот има грип. - И каква е оваа реченица... + повеќе

Со кого бре два саати стоиш пред врата и муабетиш ??? изнервиран сопругот ја прашува жена му. Со комшивката, немаше... + повеќе