Тарзан

Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс.
Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално воспитување и практично да му објасни.
- Тарзане, ова што го имаш меѓу твоите нозе е твоето крпче, а ова што го имам јас е машина за перење алишта. Ти мораш да го переш своето крпче во мојата машина!
Следните неколку ноќи, Тарзан го перел своето крпче во машината на Џејн без престан. Кога исцрпената Џејн успеала да дојде до здив му рекла:
- Види Тарзане, вака перењето на твоето крпче не треба да биде толку често, затоа што ќе ти се истенчи. Крпчето треба да го переш на секои 3-4 дена.
Тарзан ја послушал и следниот месец не ја ни допрел. Џејн ја фатило нервоза и го прашала што му е, зашто не сака да го пере своето крпче во нејзината машина?
Тарзан целиот весел и рекол:
- Тарзан веќе научи да пере на рака!

Повеќе од ВицотекаМујо му се фали на Хасо: - Сношти се шетав по пругата и видов прекрасна девојка заврзана на пругата. Кога ја ослободив... + повеќе

Исцртана брада набилдано тело фрља се док оди како прв у село! С‘с рамбовку маицу по чаршију шета за њега свака цура е... + повеќе

Машките трошат 2000 калории за секс. 100 за самиот секс и 1900 за фалење.

На предавање, на студенти по медицина, професорот им објаснува: - Во составот на човечката сперма, најголем процент... + повеќе