Куче

Разговараат двајца приатели:
- Сакам да купам куче, жената не ми дава?
- А мислиш дека кучето ќе ти дава!!!

Повеќе од ВицотекаТропа полиција на врата кај некој човек.Отвара овој вратата и го прашуваат: - Тука живее Петре Петровски? - Не! - А ти... + повеќе

Оди Трпе да полага за командант и комисијата му вели: - Аман бе Трпе пак ли ќе полагаш минатиот пат не знаеше да... + повеќе

Дечко и девојка сами во стан. Дечкото се впушта во предигра: Дечкото: Што ти е ова? Женската: Носе. Дечкото: Може да го... + повеќе

Плавуша оди да купи карти за на театар. - Дајте ми две карти. - За Ромео и Јулија? - Не бе, за мене и другарка ми!