Пеперутка

Одат мајка, татко и син на пикник на Маврово.
Се возат со колава и наеднаш на шофершајбна паѓа пенис 2 метра?
И синов одма го прашува на татко му:
- Тато тато што беше она?
Таткото збунет:
- Па ова... ништо бе сине, тоа беше пеперутка.
Синов:
- Леле тато колкав пенис имаше!!!

Вицотека

 • Иде млад дечко во црква да се покае и вели:
  Се оженив.
  Свештеникот зачудено му одговата:
  Па сине тоа не е грев!
  ...

 • Муж и жена воде љубав а он каже:
  Дај мало горе, дај мало доле,
  с`г се помакни у лево, с`г десно...
  Драги, јел ти мене је*еш...

 • Во судницата се води постапка против проститутка.
  Судијата:
  - Име?
  Проститутката:
  - Трпана
  - Презиме?
  -...

  • Сервисер: Каков компјутер имате? 
   Корисник: Бел...
  • Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.
  • ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА