Дрво

Што прави Чак Норис на дрво?
- Гледа Кога лисјата паѓаат во живо.

Повеќе од ВицотекаНа час по логика Трпе прднал, ама цела цела училница засмрдела толку многу да и твор би паднал во несвест. Професорката... + повеќе

Жената го фаќа мажот во кревет со малолетничка и почнува да пцуе, а мажот на тоа: - Како не ти е срам да пцуеш пред... + повеќе

Полицаец сопира некоја госпоѓа која возела брзо: - Госпоѓо, вашите документи! - Ве молам не ме казнувајте, јас сум... + повеќе

Во Кавадарци, оди детето кај таткото: - Тате, зошто се врти земјата? - Како бе се врти?! - Да не си пиел од ракијата за... + повеќе