Што е ѕвезда

Што е ѕвезда:
- Личност која напорно работи цел живот само за да биде позната и потоа носи темни наочари за некој да не ја препознае.

Вицотека

  • Во ординацијата на познат психијатар лежи пациент и го раскажува својот проблем:
    Докторе секоја ноќ го сонувам истиот сон. Сонувам како...

  • Игра Трпе покер со другарите и едно време:
    Трпано вари кафе, пак те ќарив!!!
  • Се шетал Итар Пејо во Лондон и барал место за да си ги задоволи машките потреби. Влегол во една јавна куќа. Се наредиле девојки, избрал една...

  • Bračni par došao u neki luksuzan hotel, sednu u bar i vide jednu jako zgodnu devojku. Muž kaže:
    • Baš je zgodna ona tamo… samo, šteta...