Погреб

Трпе оди на светско првенство во фудбал. Седиштето му е најгоре на стадионот, ама задоволен е што воопшто нашол карта. Седнува тој и почнува да разгледува наоколу со двоглед, и забележува човек на 5 реда од стадионот со празно место до него. Ова го полудело Трпе, па тој на полувреме оди и го прашува човекот зошто има празно место на толку добра локација.
- Со жена ми ги купивме картите многу одамна, ама за несреќа таа почина и местово е празно - одговара човекот.
- А зошто тогаш картата не ја дадовте на некој пријател или роднина.
- Сите се на погребот.

Вицотека

 • Раговараат двајца пријатели:
  - Ти другар сакаш дебели жени?
  - Не!
  - Сакаш жени што прдат?
  - Не бе!
  - А фригидни...

 • Млад брачен пар во занесот на љубовната игра.
  Таа:
  - Зборувај ми нешто прљаво.
  Тој:
  - Кујната, купатилото,...

 • Жените во 1970: Сакај ме, но не ме допирај!
  Жените во 1980: Допирај ме, но не ме бакнувај!
  Жените во 1990: Бакнувај ме, но не...

 • - Која е разликата помеѓу поранешните и денешните штркови?
  - Порано штрковите носеа деца, а денес грип.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА