Патка

Кој работи тој и греши, рече петелот и се симна од патката.

Повеќе од ВицотекаŠetaju momak i devojka parkom. Kaže joj momak : - Dodji iza žbunja da ti nešto pokažem . Skida momak pantalone i... + повеќе

Тужител повикува сведок, баба од 80 години и ја прашува: Госпого Трпевска, дали ме познавате? Како не те познавам... + повеќе

Протокол за Свињокољ 5.30 - устајање - ракијица (0.3) - обуци маскирну униформу 5.45 - наложи ватру испод казана, у... + повеќе

Од соба со 20 компјутери треба да се украдат сите компјутери за 5 мин. Натпреварувачи сe петмина крадци од САД, петмина... + повеќе