Судии

Адвокатите се делат на два дела:
- Едните ги познаваат законите, а дргите ги познаваат судиите.

Вицотека: 

Вицотека

 • Гоки добил кец по сексуално воспитување, седнува и на Зоки му вика,
  другар ќе и се осветиме, ти ќе и ја дигнеш суќната а јас ќе ја...

 • Јувентус - Милан играат лига на шампиони. Слободен удар за Јуве на 25 метри. Дел Пјеро ја мести топката, а Колина дотрчува до милановиот жив...

 • Што е нимфоманка:
  Термин кој мажите го користат за жена која сака секс почесто од нив.

 • Малиот Трпе доаѓа дома и вика по мајка му:
  - Мамо, во школо сите ми викаат дека сум бил изгубен случај!
  - Дете, ти живееш во...