Дупка во законот

Зошто господ ги мрази педерите?
Епа, Ева била неумна и господ ја казнил да ја боли чиндата кога ќе се пораѓа и кога ќе крвари месечно.
Адам го казнил за да ги трпи глупостите на Ева.
Епа педерите му нашле дупка во законот на Господ!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаSrce moje, šta ima za ručak? • Ništa, mužiću moj! • Pa i juče je bilo ništa?! • E, pa skuvala sam za dva dana!

Си биле дечко и девојка и после сексот дечкото ја прашува девојката: -Прв ли сум ти јас ? Девојката замислена: -За... + повеќе

Direktoru škole zvoni telefon: - Halo, je li to direktor? - Da, izvolite! - Moram Vam saopstiti da Marija Marić danas... + повеќе

Момче се здобило со ХИВ. И доаѓа дома, и сега како... Ај на мајка му ќе каже прво. - Мамо вака и вака, јас СИДА. - Аман... + повеќе