Булдог

Синот:
- Тато, како изгледа вагината?
Таткото, збунет:
- Пред или после секс?
Синот:
- Пред секс.
Таткото:
- Епа сине, си видел ли расцветана роза, со нежни розеви ливчиња?
Синот:
- Аха, а после секс?
Таткото:
- Си видел ли некогаш булдог како јаде мајонез?

Вицотека

 • Се враќа мажот од работа и носи цвеќе во рака.
  Го гледа жената пресреќна и вели:
  Ова за мене е!
  Мажот:
  Не за...

 • Пред некое време беше силуваја едну жену и она ме тужи и на суд:
  Жена:
  - Залепи ме за ѕид!
  Ја:
  - Л'же, л'же!
  ...

 • Kinez dođe u židovsku trgovinu kupiti crni grudnjak, veličine 38. Vlasnik, židov poznat kao vješt trgovac, kaže mu da su crni grudnjaci...

 • На 5 години - да се разбудиш во сув кревет.
  На 17 години - да спиеш со жена.
  На 25 години - да најдеш добра жена.
  На 35...