Млеко

Зошто плавуша не сака да го дои своето бебе?
- Затоа што многу ја боли кога го подгрева млекото!

Вицотека

 • Муже како си пројде ти по рибе кд беше прошли месец?
  - Ејјјјјј... Екстра и време ни се погоди и пуно рибе фатисмо! Зашто прашуеш?...

 • - Срце, што ќе јадеме денес?
  - Јапонски специјалитет ТО-ШО-ИМА!

 • Се среќаваат двајца пријатели:
  - Вчера имав едно мнооогу добро ново сексуално доживување!
  - Бев кај комшиката и нејзиниот сопруг...

 • - Ај ве молам дајте ми лепак за глувци.
  А продавачот ....
  - Зошто бе, да не ти се дупна глушецот?