Упатство

Го земал Трпе детето и го држи над лонец со врела вода, и чита на глас:
- Ако детето не ви го пие млекото, подгрејте го.

Вицотека

 • Ставаат пирсинг во ушите, носот, брадавиците, папокот, на клиторисот,
  се породуваат со царски рез, ставаат силикони во сите делови на...

 • Нов закон во болниците:
  Од сега за време на пораѓање во породилиштата освен мажите ќе може да присуствууваат и тактовците !!!

 • Што е депресија?
  - Да си купиш хулахоп, и да ти биде точен!

 • Седи плавуша во автобус, се доближува баба до нејзе и и вели:
  - Девојче ајде јас и ти да се замениме?
  - Што јас да бидам баба...