Надоместување

Зошто жените живеат просечно 8 години повеќе од мажите?
- Господ им надоместува за изгубеното време во паркирање.

Вицотека: 

Вицотека

 • Зошто не треба да се тепаш со Саша Матиќ?
  Оти не гледа кај мава!

 • Жена гледа турска серија на една телевизија. Едно време му се обраќа на сопругот:
  - Види бе, види, колку ја сака Саваш!
  - А ти...

 • Се сретнуваат две циганчиња:
  - Што си бе толку блед, да не си болен?
  - Не бе. Мајка ми ми го изми лицето.

 • Жената се прибира дома сос нови обеци и мажо и ја пита:
  - Од дека тија убави обеци?
  - Добих ги на лотарија....

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА