Изглед

Зошто жените обрнуваат повеќе внимание на подобрување на својот изглед, отколку на подобрување на нивниот интелект?
- Затоа што повеќето мажи се глупи, но многу малку од нив се слепи.

Повеќе од ВицотекаНа крајот на состанокот шефот прашува: - Има ли некои прашања??? А работникот: - Имам јас шефе! Да те прашам шефе е*еш... + повеќе

Македонец, Србин и Грк фаќаат златна рипка. – Ако ме пуштите, ќе ви исполнам по една желба Србинот: – Јас сакам во... + повеќе

Што е предигра? Отворање порно слики, милиметар по милиметар во времето кога брзината на интернетот беше 3kb во секунда...

Малото зајче го прашува таткото: - Тато, тато што е ова? - Тоа е сине мазга. - А што е тоа мазга, тато? - Татко му е... + повеќе