Македонија - Бразил

Играле фудбал, Македонија - Бразил. И на градски Роналдињо треба да шутира слободен удар, ама живиот ѕид на Македонија бил свртен накај голманот, а голманот ги прашува:
- Што сте се свртеле бре накај мене?
А тие му одговориле:
- И ние сакаме да го видиме голот!

Повеќе од ВицотекаЕдна баба полни 100 години, и на својот сопруг кој има 99 му вели: - Е мој Трпе, пред да одам на оној свет би сакала да... + повеќе

- Зошто женските џуџиња не користат тампони? - Се сопињаат од кончето.

Отишол човек на кројач да му сошијат панталони, а кројачот ги завршил дури после шест месеци. - На господ му требаа... + повеќе

Кога преминуваш улица секогаш гледај во автомобилите. - Семафорите никогаш не удираат човек!!!