Кравјо млеко

Млад брачен пар добиле дете. Тие двајцата биле бели а детето црно.
На мажот му станало сомнително, па ја прашал жената:
- Добро жено, зошто нашето дете е црно а ние сме бели?
Жената му одговорила:
- Кога се роди детето беше многу гладно и заплака.
- Јас немав веднаш млеко и замолив една црнка да го надои.
- И така нашето дете стана црно ?
Мажот си дошол дома, таму го пречекала мајка му и го прашала како е внучето.
- Добро е, но морам да те прашам нешто, мојата жена немала веднаш млеко, па го надоила една црнка и сега е црнче.
- Можно ли е?
- Да синко, можно е.
- Јас кога те родив тебе немав доволно млеко па ти давав кравјо млеко и затоа сега си ВОЛ!

Вицотека: 

Вицотека

 • Млада и стројна мажена ќерка доаѓа кај мајка си:
  - Леле ќерко, што се случило? Десното око ти е сино, а ни левото ти нема баш природна...

 • Зошто полицаец не си мие заби?
  - Затоа што не му го собира сапунот во уста.

 • Тој: Дали ќе се омажиш за мене?
  Таа: Имаш ли стан?
  Тој: Не...
  Таа: Имаш ли BMW?
  Тој: Не...
  Таа: Зимаш ли плата...

 • - Цел ден повраќам зелено.
  - Каква ви е столицата?
  - Па дрвена, тапацирана.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА