Навлекување

Што вели кондом во суд?
- Не сум јас крив, ме навлекоа!

Вицотека

 • Кое е омилено животно на Влав, зошто..
  Жирафата.. секош јади од дрвото во соседниот двор..

 • Некој човек и со десет евра отишол во јавна куќа и го прашува што може да добие за 10 евра
  Макрото му одговара:
  - Пингвин секс....

 • Циган и циганка на суд се разведуваат. Причина за разводот е тоа што циганот ја фатил жива циганката со друг. Зборел прво циганот, како он...

 • Седат двајца полицајци облечени како цивили во кафана и слушаат еден од гостите како кажува виц.
  - Зошто полицајците секогаш шетаат по...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА