Трева

Таткото: Што ти се црвени очите, сине?
Синот: Пушев трева!
Таткото: Лажеш, пичко, пак си плачел!

Повеќе од ВицотекаТрпе и Мујо тапа пијани се враќаат од кафана и се фалат еден на друг: Трпе: - Море брат што убава девојка сум фатил кај... + повеќе

Пријатели на телефон: Ало брат како си , што правиш? Еве бе брат и помагам на жена ми усисавам со правосмукалка. Како... + повеќе

Полицијата ги уапсила сите проститутки во градот. Бидејќи немало место во станицата, ги наредиле да чекаат надвор.... + повеќе

Ја мрдам, ти мрдаш, ја мрдам, ти мрдаш. Ако мрдамо побрзо, ќе свршимо побрзо. Што е тој? Одговор: Шах!