Бетер

Не су сви жене исти?
Има и бетер!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • Зошто плавуша го остава фрижидерот отворен преку денот?
  - За да не и се олади јадењето.

 • Пред некое време беше силуваја едну жену и она ме тужи и на суд:
  Жена:
  - Залепи ме за ѕид!
  Ја:
  - Л'же, л'же!
  ...

 • Запира полицаец плавуша:
  - Документите ве молам.
  Плавуша:
  - Немам.
  Полицаец:
  - Ќе морам да ве казнам. И почнува...

 • Pita momak curu:
  -Jesi li za magiju ?
  Cura:
  -Kakvu magiju ?
  Momak:
  -Pa odemo do mene, kresnemo se i ti nestanes...