Седни и учи

Се враќа синот од школо дома и му вика на татко му:
- Тато, јас сум педер!
Таткото:
- Абе седни учи таму, педер бил ???

Вицотека

 • Ако имате дебела жена или девојка, натерајте ја да ослабе со тоа што секој ден ќе пешачи 2 километри. Така таа за еден месец ќе се одалечи од...

 • Една жена поминува низ паркот.
  Одеднаш од зад грмушката:
  - Стој!
  Таа застанува.
  - Легни!
  Таа легнува.
  -...

 • Спасе и Коле се во Германија и секој ден одат да просат. Спасе дома носи полна торба банкноти од 10 евра, вози Мерцедес и живее во убава била...

 • 1. СИТЕ БИЛЕ ЗАПОСЛЕНИ.
  2. ИАКО СИТЕ БИЛЕ ЗАПОСЛЕНИ, НИКОЈ НИШТО НЕ РАБОТЕЛ.
  3. ИАКО НИКОЈ НИШТО НЕ РАБОТЕЛ, СИТЕ ПЛАНОВИ БИЛЕ...