Топ 5 твитови за 2012

1. Слободно може да се заебавате на моја сметка, блокирана ми е.
2. Ме уби промаја од ова отворените врати на ЕУ.
3. Мене ме плаши каде се другите 12 Бокија.
4. Ех да беше жена, деснава.
5. И кој е тој Усул бе, мајка ми стално што ме тера да пијам со него.

Вицотека

 • Полицаец се враќа порано од работа. Влегува дома и слуша чудни звуци од спалната. Влегува во спалната и ја гледа жена му како лежи гола во...

 • Поштар и носи писмо на некоја баба и и вика: Ајде бабо ти стигна писмо од Америка по авион!
  Бабата:
  Не лажи куче едно те видов...

 • - Докторе, ќе можам ли да свирам виолина по операцијата?
  - Секако.
  - Еј супер, досега не можев!

 • Двајца студенти полагаат испит. Влегол првиот и еве ги прашањата:
  1) Кога почнало илинденското востание?
  - 1903!
  2) Кој ја...