Томи

Што бара плавуша во тегла мајонез?
- Го бара Томи!

Повеќе од ВицотекаДоаѓа Англичанец во Македонија оди во хотел и зема клуч од соба број 2. Се јавува на рецепција и му вели: - Two tea to... + повеќе

Само кај оние што се во фамилијарната гробница, Господ им одредува кој ќе биде горе а кој долу.

Од соба со 20 компјутери треба да се украдат сите компјутери за 5 мин. Натпреварувачи сe петмина крадци од САД, петмина... + повеќе

Се возат во кола црнка и плавуша. Одеднаш колата застанува и црнката вели: - Замисли, ни снема гориво! А плавушата и... + повеќе